Благодарение на нашия дългогодишен опит в туристическия бранш, ние знаем, че освен почивката край морето, нашите гости имат разнообразни предпочитания за прекарване на свободното време. Затова сме се постарали да бъдем готови да отговорим на всички изисквания.

 

 Плажовете на село Равда са много чисти, със златист пясък и кристално бистри води. Има условия за практикуване на екстремни спортове, тихо и приятно място за незабравима семейна почивка. Равда и регионът предлагат на своите гости многобройни летни развлечения. За любителите на водните спортове Равда разполага с благоприятни условия за гмуркане, кайт сърфинг, каране на джет-ски и други.

 

 Курортното селище Равда предлага не малко развлечения за туристите, но само на 3 километра се намира най-големият български курорт Сл. бряг, където могат да бъдат задоволени и най-претенциозните вкусове.


 

 

В Несебър, който се намира на 2 км, ще откриете богатство на архитектурни стилове, множество исторически паметници от различни епохи, да опитате вкусни морски деликатеси или да усетите морската прохлада, качвайки се борда на яхта. Несебър е древен град с модерна, съвременна визия на развиващ се морски курорт съхранил през вековете историята и културата на различни народи.До Несебър се стига много бързо с редовния автобусен транспорт, но ако имате време, може да опитате през уникалните пясъчни дюни – уверяваме Ви – ще бъде незабравима разходка.


 

Ако сте с деца или просто искате да повишите адреналина си, аквапаркът е точното място, където да отидете. Намира се на 3 км от хотела и предлага всякакви водни щуротии.
Все по-популярен у нас става селският туризъм и затова бихме желали да предложим още една дестинация – екскурзия до Старо село /20 км/, където ще усетите неповторимия български бит. Ще се докоснете за ден до атмосферата на българското село запазило обичайте и културата на много поколения.


 

 

Ние организираме екскурзии до река Ропотамо /60 км/ водни лилии, Созопол /55км/, както и до всяка точка на България, която би била интересна за нашите гости. Нещо повече – имате възможност да усетите духа на Ориента с екскурзия до Турция и Истанбул.